Zandcementvloer egaliseren? Wij helpen je graag!

Bel egaliseren direct

Zandcementvloer egaliseren

Een zandcementvloer egaliseren is noodzakelijk, waarom? Omdat je hierdoor zorgt voor een egale ondergrond en dan kan een nieuwe vloer beter tot zijn recht komen. Daarnaast worden vochtproblemen zo voorkomen en gaat de nieuwe vloer langer mee. Je zou het kunnen zien als een eenmalige investering waar je de komende periode alleen maar profijt van gaat hebben. Onze experts kunnen komen graag naar je toe om na te gaan wat de mogelijkheden zijn met jouw zandcementvloer.

Veelgestelde vragen

Een zandcementvloer staat er in tegelstelling tot bijvoorbeeld een tegelvloer of betonvloer om bekend een sterk zuigende ondergrond te zijn. Bij het egaliseren van een zandcementvloer wordt er gebruik gemaakt van een dikkere laag primer zodat de egaline toch 100% hecht.

In de meeste gevallen zal de zandcementvloer al redelijk vlak zijn, hierdoor is de vloerdikte van de egaline meestal ronde de 2-3mm

Overal waar een zandcementvloer is gestort kan geëgaliseerd worden dus ook buiten onder een overkapping bijvoorbeeld. Zodra er buiten geëgaliseerd moet worden zal er gebruik gemaakt worden van een ander soort egaline dan binnen.

Ontvang een gratis offerte

Hoe een zandcementvloer egaliseren?

Het egaliseren van een zandcementvloer is belangrijk, maar waarom dan? Je wil een nieuwe vloer, maar eerst moet de ondervloer egaal zijn. Vervolgens moet alles goed drogen en dan kan de nieuwe vloer aan worden gebracht. Alles wordt dan zo strak en netjes geplaatst én vochtproblemen zullen voorkomen worden. Dit is de investering dan ook meer dan waard. Daarnaast gaat de vloer langer mee, dus alleen maar in jouw voordeel. Experts leggen je graag alle voordelen uit, maar eerst is het tijd dat je nagaat wat zij voor jou kunnen betekenen door met ze in contact te komen. Een zandcementvloer egaliseren wordt gedaan met een normale primer. Er wordt echter wel een dikkere laag aangebracht, want zandcement neemt meer op. Maar daar hoef jij je geen zorgen over te maken, want onze experts weten precies hoe het in zijn werk gaat. Doordat het een heel nauwkeurig klusje is, is het goed om het werk uit te besteden aan de vakman. Ze kunnen je precies uitleggen wat ze gaan doen en hoelang je de betreffende vloer niet mag betreden (omdat alles moet kunnen drogen).

Kosten zandcementvloer egaliseren

Je bent vast en zeker benieuwd naar de kosten van een zandcementvloer egaliseren. Gelukkig kun je daarvoor een offerte aanvragen. Geef hierbij zo gedetailleerd mogelijk aan om wat voor vloer het gaat (oppervlakte etc.) en dan kan er op maat een offerte worden samengesteld. Je kunt bij ons altijd rekenen op scherpe prijzen, kwaliteit en goede service. Als je nog vragen hebt dan kun je altijd contact opnemen en dan zullen deze snel worden beantwoord.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat