Waarom egaliseren? Wij leggen het uit.

Bel egaliseren direct

Waarom egaliseren

Het egaliseren van een vloer is heel belangrijk, waarom? Omdat je wil dat je nieuwe vloer netjes en strak geplaatst kan worden. Dit kan alleen wanneer dat de ondervloer echt egaal is. Op deze manier komt je nieuwe vloer er beter in te liggen. Daarnaast heb je ook langer plezier van je nieuwe vloer, want de levensduur van je vloer wordt zo verlengd. Maar er is nog een reden om je vloer te egaliseren, vochtproblemen kunnen dan namelijk voorkomen worden. Alleen dat al zou de reden zijn om er ook gebruik van te maken!

Veelgestelde vragen

De allerbelangrijkste reden om een vloer te egaliseren alvorens je er een nieuwe vloer op legt is toch wel het aanzicht. Door een nieuwe toplaag aan te brengen op een strak geëgaliseerde vloer weet je zeker dat je jarenlang met plezier naar je vloer kijkt. Daarnaast gaat de vloer langer mee als deze vlak gelegd wordt.

De kosten variëren sterk door verschillende factoren, Zoals het type ondervloer (bijvoorbeeld een zandcementvloer, tegelvloer of betonvloer ), de vloerdikte van de egaline en logischerwijs het aantal vierkante meters.

Vraag een gratis offerte aan en binnen 24 uur ontvang jij per mail een op maat gemaakte offerte.

Vloeren tot 200m2 kunnen op 1 dag geëgaliseerd worden. Dit is inclusief het aanbrengen van de primer en het opruimen na de klus.

Ontvang een gratis offerte

Belang van egaliseren

Een vloer egaliseren is belangrijk, want als de ondergrond egaal is, dan kan de nieuwe vloer strak en netjes worden geplaatst. Daarnaast worden vochtproblemen zo ook voorkomen. Onze experts leggen je graag uit welke werkwijze er toegepast moet worden bij jouw vloer. Het is namelijk per vloer verschillend welke stappen er genomen moeten worden. Maar bij onze experts ben je in goede handen en kun je rekenen op kwaliteit. Een vloer egaliseren brengt alleen maar voordelen met zich mee:

 • De levensduur van je nieuwe vloer zal worden verlengd.
 • Vochtproblemen worden voorkomen.
 • De nieuwe vloer kan strak en netjes worden geplaatst.

Daarbij komt nog dat het werk voor jou gedaan kan worden, onze experts staan namelijk dagelijks voor je klaar. Ze hebben veel ervaring en kunnen in korte tijd veel werk verzetten.

Kosten egaliseren

Wat de kosten zijn van het egaliseren van de vloer, hangt af van het vloertype, het aantal meters en of dat er veel oneffenheden of scheuren zijn ontstaan. Maar onze experts komen graag een kijkje nemen op locatie en dan kunnen zij je precies vertellen waar je op kunt rekenen. Online kan er ook een offerte aan worden gevraagd, geef dan zo gedetailleerd mogelijk aan waar het over gaat en dan krijg je een offerte op maat toegestuurd. Er gelden altijd scherpe prijzen, hoge kwaliteit en goede service. Bij vragen kun je contact met ons opnemen

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat