Vloer egaliseren Zutphen

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Zutphen

Ook voor je vloer in Zutphen, kunnen wij de juiste vakman regelen. Wij koppelen de beste vakman, aan een specifieke klus. Een echte vakman die het werk van A tot Z uit handen neemt, en pas vertrekt wanneer de vloer geheel strak en egaal is.

Verzeker jezelf van het mooiste eindresultaat van een nieuwe vloer en verleng tegelijkertijd de levensduur van je nieuwe vloer. Je bereikt het allemaal, door middel van het vakkundig laten egaliseren van jouw vloer in Zutphen.

Reken af met oneffenheden die ruimte overlaten voor vocht, maar ook zorgen voor vroegtijdige, vooral onnodige slijtage, waardoor de vloer al snel lelijk zou kunnen worden.

Recente aanvragen

 • De Waarden, 7206 GR Zutphen

 • Annelies Kingmahof, 7207 PP Zutphen

 • Laakse Laan. 7207 NB Zutphen

Waarom moet ik mijn vloer egaliseren?

Deze vraag zien we vaak voorbijkomen! Egaliseren is dan ook nog steeds een klus die veel mensen nog overslaan als er een nieuwe vloer wordt gelegd.

Vloeren die niet geheel egaal zijn, voordat er een nieuwe dekvloer op komt, zijn een stuk gevoeliger voor bijvoorbeeld vocht. Doordat de nieuwe vloer zich niet compleet kan hechten op een vloer die niet egaal is, laat dit hier alle ruimte voor over

Ook zul je met een niet ge√ęgaliseerde vloer, sneller last hebben van slijtage op bepaalde punten. Door slijtage kan de vloer vroegtijdig lelijk worden en ben je sneller toe aan een vervanging van je vloer.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Egaliseren bij verschillende materialen

Hoewel een egale vloer, de basis is voor elke nieuwe vloer, is het niet altijd geheel noodzakelijk. Dit wil echter niet zeggen dat het niet altijd aangeraden wordt.

Is de vloer in goede staat en wil je deze bedekken met bijvoorbeeld een laminaat- klikvloer? Dan kan het zijn dat de nieuwe, dikkere vloer, de oneffenheden op kan vangen.
Ditzelfde geldt helaas niet voor de meeste andere vloeren. Als je hebt gekozen voor een PVC- plakvloer, dan zul je erachter komen dat het egaliseren van je vloer in Zutphen, noodzakelijk zal zijn. Oneffenheden kunnen niet worden opgevangen door deze dekvloer.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat