Vloer egaliseren Wijk en Aalburg

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Wijk en Aalburg

Een nieuwe vloer in huis. Een grote gebeurtenis voor de meeste mensen. Het is geen goedkope klus en hier komt bij dat het ook best een tijdrovende klus kan zijn. Als je ervaring hebt met vloeren leggen, dan kan het misschien iets sneller gedaan zijn.

Aangezien een nieuwe vloer geen goedkope klus is, kun je er het beste voor kiezen om je vloer te laten egaliseren. Op deze manier zul je namelijk het mooiste eindresultaat behalen, maar ben je er ook van verzekerd dat je nieuwe vloer, zo lang mogelijk mooi zal blijven.

Recente aanvragen

 • Maasgaard, 4261 AZ Wijk en Aalburg

 • Vogelenzang, 4231 ZC Wijk en Aalburg

 • Uithof, 4261 LN Wijk en Aalburg

Waarom moet ik mijn vloer in Wijk en Aalburg egaliseren?

Wanneer je een nieuwe vloer moet of wil plaatsen, dan is de kans groot dat er ook een oude vloer verwijderd moet worden. Bij het verwijderen van een oude vloer, zullen er waarschijnlijk deeltjes van bijvoorbeeld lijm op de vloer achterblijven.

Deze lijmdeeltjes lijken misschien geen probleem zo op het oog, echter ontstaan hierdoor behoorlijke oneffenheden die ervoor zorgen dat de vloer er niet mooi strak in komt te liggen en je dus niet het beste uit de vloer haalt. Het eindresultaat zal hierdoor minder mooi zijn dan bij een vloer die egaal is. Dit is natuurlijk een hele goede reden om je vloer te laten egaliseren.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Nieuwe pvc-vloer in Wijk en Aalburg

Veel mensen vragen zich af, of ze hun vloer moeten egaliseren voordat ze een nieuwe PVC-vloer leggen. De ene zegt van wel en de andere zegt van niet, er is dus veel onduidelijkheid over.

Het juiste antwoord is, dat dit afhangt van het type vloer. Bij een klikvloer is het misschien niet altijd noodzakelijk. Als er oneffenheden op de ondervloer zijn, die groter zijn dan 2 millimeter, dan kan de nieuwe vloer beschadigen. Ook krijgt vocht de kans om zich onder de vloer te begeven, waardoor deze krom zal trekken. Om het beste resultaat te behalen, maar ook om het leggen van je nieuwe vloer te vergemakkelijken, is egaliseren de beste zet.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat