Vloer egaliseren Werkendam

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Werkendam

Voor het allermooiste resultaat voor jouw nieuwe vloer, kies je ervoor om de vloer eerst te egaliseren. Naast het feit dat dit voor het mooiste en beste resultaat zorgt, verleng je ook gelijk de duurzaamheid van de vloer ermee.

Omdat vocht en slijtage aanzienlijk worden beperkt, kan de vloeren vele jaren langer mooi blijven, waardoor je dus niet na een paar jaar alweer toe bent aan een nieuwe vloer.

Fijn dus voor het uiterlijk van je huis, bedrijfspand op zelfs sportschool, maar ook zeker fijn voor de portemonnee. Het aanvragen van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend.

Recente aanvragen

 • Kamille, 4251 JP, Werkendam

 • Sasdijk, 4251 AC, Werkendam

 • Havenstraat, 4251 BC, Werkendam

Hoe werkt egaliseren?

Egaliseren betekent dat je de ondervloer geheel egaal maakt. Dat wil zeggen dat de vloer na afloop geheel glad, strak en waterpas is.

Op deze manier zorg je voor een perfecte ondervloer voor een nieuwe dekvloer. Hierbij kun je denken aan hout, tegels, laminaat of bijvoorbeeld tapijt. Welke ondervloer je ook hebt en wat voor dekvloer hier ook op moet komen, het is bijna altijd nodig om je vloer te egaliseren.
Voornamelijk door het feit dat er bij het verwijderen van oude vloeren, vaak lijmresten en dergelijke blijven zitten. Deze worden opgeschuurd, maar niet verwijderd.

Met egaliseren wordt de vloer 100% gladgestreken en voorzien van een laagje egaline.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Moet ik mijn vloer egaliseren?

Je kunt ervanuit gaan dat het antwoord in veruit de meeste gevallen ja zal zijn. Het is hoe dan ook, altijd aan te raden, maar als je hebt gekozen voor een vloer zoals de plak PVC-vloer, dan is het zeker noodzakelijk.

De PVC-plakvloeren zijn dusdanig dun, dat je aller er doorheen zult kunnen zien of zelfs voelen. Dit is niet mooi, maar komt ook zeker niet ten goede van de duurzaamheid van je nieuwe vloer. Zeg nou zelf, een nieuwe vloer laten leggen is een behoorlijke investering. Dit wil je gelijk goed doen, en zo lang mogelijk van kunnen genieten.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat