Vloer egaliseren Sleeuwijk

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Sleeuwijk

Voor het beste eindresultaat van een nieuwe vloer, laat je deze leggen op een geëgaliseerde vloer. De levensduur van de nieuwe vloer wordt met een aantal jaren verlengd, als je ervoor kiest om je vloer in Raamdonksveer, vakkundig te laten egaliseren.

Weet je niet waar je moet beginnen of heb je advies nodig? Wij zoeken met zorg de meest geschikte vakman, die het beste past bij jouw specifieke klus. Ben je benieuwd wat het egaliseren van je vloer in Raamdonksveer gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij staan graag voor je klaar!

Recente aanvragen

 • Her Gerecht, 4254 CT Sleeuwijk

 • Rijksstraatweg, 4254 XB Sleeuwijk

 • Hoekeinde, 4254 LM Sleeuwijk

Waarom moet ik mijn vloer egaliseren?

Deze vraag zien we vaak voorbijkomen. Egaliseren is dan ook nog steeds een klus die veel mensen niet standaard meenemen als er een nieuwe vloer wordt gelegd.

Bij vloeren die niet geëgaliseerd zijn, voordat er een nieuwe dekvloer op is gelegd, zijn een stuk gevoeliger voor bijvoorbeeld vocht. Doordat de nieuwe vloer zich niet compleet kan hechten op een vloer die niet egaal is, laat dit ruimte over voor vocht.

Ook zul je met een niet egale vloer, sneller last hebben van slijtage op bepaalde punten. Door slijtage kan de vloer vroegtijdig lelijk worden en ben je sneller toe aan een vervanging van de vloer.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Egaliseren bij verschillende materialen

Hoewel een egale vloer, de basis is voor elke nieuwe vloer, is het niet altijd geheel noodzakelijk. Dit laat trouwens niet weg dat het wel altijd aan te raden is.

Is de vloer in goede staat en wil je deze bedekken met bijvoorbeeld een laminaat- klikvloer? Dan kan het zijn dat de nieuwe, dikkere vloer, de oneffenheden op kan vangen.
Ditzelfde geldt helaas niet voor de meeste andere vloeren. Als je hebt gekozen voor een PVC- plakvloer, dan zul je erachter komen dat het egaliseren van je vloer in Sleeuwijk, noodzakelijk zal zijn. Oneffenheden kunnen niet worden opgevangen door deze dekvloer.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat