Vloer egaliseren Vlijmen

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Vlijmen

Wil je jouw vloer in Vlijmen laten egaliseren door een vakman? Vraag dan vandaag nog simpel, gratis en vrijblijvend een offerte aan voor jouw vloer.

Alleen door middel van egalisatie zul je het allerbeste eindresultaat behalen. Het wordt eenvoudiger om je vloer goed te kunnen plaatsen. Als je dus van plan bent om zelf je nieuwe vloer te gaan leggen, zou het egaliseren van je vloer een hele goede eerste stap zijn.

Het is afhankelijk van het type dekvloer, maar ook van de kale ondervloer, of je altijd moet overgaan tot het overgaan van het egaliseren van je vloer. Je leest er hieronder meer over.

Recente aanvragen

 • Hoprank, 5251 CX, Vlijmen

 • Heisteeg, 5251 KK, Vlijmen

 • Marijkelaan, 5251 JT, Vlijmen

Waarom moet ik mijn vloer laten egaliseren?

Als je een nieuwe dekvloer wil (laten) leggen in je huis of bijvoorbeeld je bedrijfspand, dan kan het een goede stap zijn om je vloer te laten egaliseren, alvorens je hier een nieuwe vloer op aanbrengt.

Op een kale vloer zitten vaak hobbels en bobbels, eventueel afkomstig van lijmresten en dergelijke van een eerdere vloer.

De oneffenheden in of op de vloer kunnen dusdanig zijn, dat een nieuwe vloer er niet recht of strak kan worden ingelegd. De grootste problemen hiervan zijn dat vocht en slijtage een grote kans krijgen om je vloer over te nemen.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Wanneer moet ik mijn vloer laten egaliseren?

Dit is afhankelijk het type vloer dat je wil laten leggen. Voor bepaalde vloeren zoals een plak PVC-vloer is het noodzakelijk om je vloer eerst te laten egaliseren.

Bij sommige klikvloeren is dit niet nodig, omdat de dikte van de klikvloer en de ondervloer hiervan vaak al dik genoeg is om eventuele oneffenheden weg te kunnen werken zodat je hier geen hinder van zult ondervinden.

Bij vloeren zoals plakvloeren van PVC, geldt dit niet. Deze vloer is dermate dun, dat alle oneffenheden hier zichtbaar zullen zijn en bijvoorbeeld voor overmatige slijtage zorgen.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat