Vloer egaliseren Tiel

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Tiel

Je bent er helemaal klaar voor! Het is tijd voor een nieuwe vloer, je hebt dagen, zo niet wekenlang onderzoek gedaan en uiteindelijk, heb je dan de perfecte vloer kunnen vinden.

Ga je de vloer zelf leggen, of schakel je een vakman in? Je hebt vast en zeker alles al uitgestippeld. Tot het moment van het verwijderen van de oude vloer! Opeens kom je erachter dat de vloer eronder, een drama is. Wat doe je dan? Een nieuwe vloer gewoon aanbrengen en kijken wat ervan komt? Of je vloer egaliseren en zorgen voor een beeldschoon eindresultaat, inclusief verlengde levensduur?

Recente aanvragen

 • Jan van Neckstraat, 4003 AM Tiel

 • Wielewaallaan, 4005 EZ Tiel

 • Het Jaagpad, 4006 GK Tiel

Waarom moet ik mijn vloer laten egaliseren?

De meeste mensen houden niet echt rekening met de ‘onzichtbare’ vloer. De vloer die schuilgaat onder je mooie laminaat of plavuizenvloer bijvoorbeeld. Als het tijd wordt voor vervanging, komt men er meestal achter, dat de vloer eronder, niet in de beste staat verkeert.
Oneffenheden die groter zijn dan 2mm dienen eigenlijk altijd weggewerkt te worden. Dit wil zeggen dat als de ondervloer een aantal van deze oneffenheden heeft, de gehele vloer geëgaliseerd moet worden. Hiermee krijg je een mooier eindresultaat, maar je verlengt ook de levensduur van de nieuwe vloer. Egaliseren is de beste basis van een nieuwe vloer.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Wanneer moet ik egaliseren?

Heb je je vloer al een keer laten egaliseren? Dan is de kans groot dat dit niet nog een keer hoeft. Als je dit dus al eens hebt gedaan, kun je veilig aannemen, dat je een nieuwe vloer, zonder problemen kunt leggen. 

Heb je je vloer nog nooit laten egaliseren? Dan is de kans groot dat er oneffenheden zijn op de vloer. Bij het verwijderen van een vloer blijven ook vaak lijmresten en dergelijke achter.
Ben je van plan om een plak-PVC vloer te leggen? Dan is egaliseren waarschijnlijk noodzakelijk. Wil je weten of jij moet egaliseren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat