Vloer egaliseren Sprang Capelle

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Sprang Capelle

Een nieuwe vloer moet een behoorlijke poos mee kunnen gaan. Het is namelijk zoals we allemaal wel weten, geen goedkope klus.

Of je er nu voor kiest om een nieuwe vloer zelf te gaan leggen, of je kiest ervoor om dit te laten doen, het leggen van een nieuwe vloer is een behoorlijke investering. Je wil dan logischerwijs dat dit gelijk goed gebeurt en eigenlijk wil je er ook zo lang als mogelijk mee kunnen doen.

Niemand zit erop te wachten om elke paar jaar een nieuwe vloer te leggen. Egaliseren van je ondervloer biedt de oplossing!

Recente aanvragen

 • Koolmees, 5161 SZ, Sprang Capelle

 • Leeuwerik, 5161 SH, Sprang Capelle

 • Raadhuisplein, 5161 CG, Sprang Capelle

Wat is egaliseren?

Met egaliseren bedoelen we het geheel glad en strak maken van je ondervloer. Op deze manier maak je het in eerste instantie heel erg makkelijk voor jezelf om een nieuwe vloer te kunnen leggen.

Naast het gemak, biest egaliseren nog veel meer voordelen. Hierbij kun je denken aan het hechten van de nieuwe vloer, op de ondervloer. Op een egale vloer gebeurt dit vele malen beter en dit voorkomt op zijn beurt problemen zoals vocht en lekkage.

Ook bereik je alleen door middel van het laten egaliseren van je ondervloer voordat je hier een nieuwe deklaag op aanbrengt, het allermooiste eindresultaat. Je bereikt dus een mooiere vloer, die ook nog eens langer meegaat, door middel van het egaliseren van je vloer in Sprang Capelle.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Moet ik mijn vloer egaliseren?

Eigenlijk zou je dit bij elke vloer moeten doen. Of de ondervloer nu van hout is en de nieuwe vloer van PVC, of een oude cementvloer waar laminaat op moet komen, egaliseren is altijd het beste startpunt.

Voor sommige klikvloeren geldt dat deze de grootste oneffenheden vaak wel op kunnen vangen, maar je voorkomt hier geen vocht- en of slijtageproblemen mee.

Als de keuze is gevallen op een mooie PVC-plakvloer, dan is egaliseren in ieder geval altijd noodzakelijk. De nieuwe dekvloer is te dun om oneffenheden op te kunnen vangen.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat