Vloer egaliseren Sint Michielsgestel

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Sint Michielsgestel

Wil je binnenkort een nieuwe vloer (laten) leggen in jouw huis in Sint Michielsgestel? Kies ervoor om je vloer eerst te laten egaliseren door een vakman.

Met het egaliseren van je vloer, zorg je ervoor dat je een perfect egale en gladde vloer als basis hebt, voor je nieuwe dekvloer.

Op deze manier kan de nieuwe vloer extra goed hechten en zul je het allermooiste eindresultaat behalen.

Wil je meer weten over egaliseren, lees dan hieronder verder. Wil jij je vloer ook laten egaliseren? Vraag dan simpel, gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

Recente aanvragen

 • Vestgraafpad, 5271 BP, Sint Michielsgestel

 • Berkenlaan, 5271 ND, Sint Michielsgestel

 • Hoogstraat, 5271 XC, Sint Michielsgestel

Waarom moet ik mijn vloer egaliseren?

Als je een nieuwe vloer wil aanbrengen, dan is de kans groot dat er een oude vloer verwijderd moet worden. Dit kan lijmresten achterlaten, wat ervoor zorgt dat de vloer niet egaal is.

Ook kan een nieuwe vloer, niet egaal zijn. Dit kan komen door hobbels en bobbels van bijvoorbeeld het gegoten cement, maar ook zijn nieuwe vloeren, vaak niet geheel waterpas.

Als je een nieuwe vloer wil leggen, dan kun je dit het beste doen op een egale vloer. Alle oneffenheden kunnen zorgen problemen zoals vocht, maar ook slijtage krijgt een goede kans.
Heb je gekozen voor een PVC-plakvloer? Lees dan hieronder verder!

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Egaliseren voor een plakvloer?

Altijd doen! Het is echt noodzakelijk dat je je vloer laat egaliseren, als je ervoor kiest om een plakvloer als dekvloer aan te brengen.

Een plakvloer is dermate dun, dat alle hobbels, bobbels en oneffenheden, er dwars doorheen zijn te zien wat niet mooi, maar ook te voelen, wat niet handig is. Bovendien kun je begrijpen dat als er ergens iets uitsteekt. De slijtage hier optimaal zal zijn en binnen de kortste keren, zit er een gat in je nieuwe PVC-plakvloer.

Ook kan een dekvloer, optimaal hechten aan de vloer eronder, als deze compleet glad en strak is. Op deze manier voorkom je dat er bijvoorbeeld vocht onder je vloer kan komen.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat