Vloer egaliseren Roosendaal

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Roosendaal

Heb je plannen voor een nieuwe look in je huis? Een manier om dit voor elkaar te krijgen, is het leggen van een nieuwe vloer. Een nieuwe laminaat- of PVC-vloer is een goede manier om een compleet nieuwe look te creëren in huis.

Vooral de PVC-vloeren zijn tegenwoordig populair. Mocht je keuze zijn gevallen op een mooie plak-PVC vloer, dan is het noodzakelijk om je vloer vooraf te egaliseren. Op deze manier is je vloer verzekerd van een langere levensduur.

Recente aanvragen

 • Tufberg, 4703 HA, Roosendaal

 • Boulevard, 4701 EN, Roosendaal

 • Willemstraat, 4701 HD, Roosendaal

Is egaliseren noodzakelijk?

Het laten egaliseren van je vloer is niet in elk geval noodzakelijk. Het is echter wel altijd aan te raden om dit te doen, voordat je een nieuwe dekvloer aanbrengt. 

Om te weten te komen of jouw vloer geëgaliseerd moet worden, alvorens je er een nieuwe vloer oplegt, moet je als eerste bedenken wat voor dekvloer er op moet komen. Over het algemeen kun je ervan uitgaan dat je de vloer moet egaliseren als er oneffenheden zijn, die groter zijn dan 2 millimeter. Ook moet je altijd egaliseren als je een plak PVC-vloer wil leggen.

Hoewel egaliseren dan niet altijd noodzakelijk is, is het wel aanzienlijk beter voor de levensduur van de nieuwe vloer. Ook zal je minder last hebben van slijtage op de vloer, en krijgt vocht geen kans om zich onder jouw nieuwe vloer te begeven.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

De mooiste nieuwe vloer, mooi houden?

Jouw nieuwe vloer in Roosendaal wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Niet alleen omdat het nogal wat kan kosten om een nieuwe vloer te leggen, maar het is ook een behoorlijke klus. Niet iets wat je om de 3 jaar wil doen.

Je kunt je nieuwe vloer behandelen met de juist passende producten, zodat de vloer mooi glanst en misschien minder snel slijt. De beste manier echter om een mooie nieuwe vloer, mooi te houden, is om deze te laten egaliseren.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat