Vloer egaliseren Reusel

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Reusel

Ook in Reusel kunnen wij een egalisatie klus voor jou van A tot Z regelen. Je kunt vandaag nog gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen om jouw vloer in Reusel te laten egaliseren door een vakman.

Als je ervoor kiest om een nieuwe dekvloer aan te brengen op een vloer die niet geëgaliseerd is, kan dit ervoor zorgen dat er ruimte overblijft, waardoor er vocht onder de nieuwe vloer terecht kan komen.

Laat je kale ondervloer hierom altijd egaliseren, voordat je er een nieuwe vloer op legt. Je verlengt de levensduur van de nieuwe vloer en bereikt het allermooiste eindresultaat tegelijkertijd.

Recente aanvragen

 • Vlassert, 5541 VG, Reusel

 • Meidoorn, 5541 GA, Reusel

 • Reeneik, 5541 HK, Reusel

Egaliseren van je ondervloer, moet dat?

Als jij het mooiste resultaat wil behalen van je nieuwe vloer, maar hier ook zo lang mogelijk van wil kunnen genieten, dan is het inderdaad nodig om de vloer eerst te laten egaliseren.

Sommige vloeren, zoals bijvoorbeeld een dikkere klikvloer, kan eventuele oneffenheden opvangen. Echter werk je hier geen zaken mee weg zoals vocht en slijtageproblemen die na verloop van tijd bij elke vloer voor kunnen komen.

De verlengde levensduur van een nieuwe vloer, die op een geëgaliseerde vloer is vele malen langer dan wanneer deze op een vloer ligt die niet egaal is.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Kun je alle vloeren egaliseren?

Ja, alle vloeren kunnen worden geëgaliseerd en het wordt ook bij alle vloeren aangeraden om dit altijd te doen, voordat er een nieuwe vloer op komt. Of je nu een houten vloer hebt of een cementenvloer. Zelfs een tegelvloer kan geëgaliseerd worden, hiervoor hoeven de tegels niet eerst verwijderd te worden.

De stappen van het egaliseren van de vloer en de precieze prijs verschilt natuurlijk per vloer. Wel kun je ervanuit gaan dat de vloer allereerst geheel schoon zal worden gemaakt. De vloer moet stofvrij zijn, zodat er een laagje primer op kan komen. Hierna zal egaline worden aangebracht waardoor de vloer geheel glad en strak weer achterblijft.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat