Vloer egaliseren Oirschot

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Oirschot

Als je toe bent aan een nieuwe vloer in huis, of misschien wel in een bedrijfspand, dan wil je natuurlijk dat dit direct zo goed mogelijk gebeurt.

Voor het allermooiste resultaat van je nieuwe vloer, egaliseer je de kale ondervloer. Hiermee haal je alle oneffenheden uit de vloer, waardoor een nieuwe vloer optimaal kan hechten.

Voorkom zaken als vocht en slijtage, die voor elke vloer funest zijn, door je vloer in Oirschot eerst te laten egaliseren door een vakman.

Wil je de nieuwe vloer graag zelf leggen? Maak het jezelf dan een stuk gemakkelijker, simpelweg door de egalisatie van je ondervloer.

Recente aanvragen

 • Bekersberg, 5688 JN, Oirschot

 • Molenstraat, 5688 AD, Oirschot

 • Nieuwstraat, 5688 BE, Oirschot

Wat is egaliseren?

Bij het verwijderen van een oude vloer, blijven er altijd lijmresten achter. Deze lijmresten zorgen ervoor dat de vloer niet egaal en strak is.

Voor het aanbrengen van een nieuwe vloer, zoals bijvoorbeeld een PVC-plakvloer, is het noodzakelijk dat de ondervloer geheel strak, glad en egaal is. Dit komt omdat de plakvloeren dusdanig dun zijn, dat je alles er doorheen zou kunnen zien en ook voelen. Dit zorgt voor bijvoorbeeld slijtage.

De vloer kan dus vele malen minder lang mee, dan wanneer de ondervloer geheel ge√ęgaliseerd zou zijn. Hoewel egaliseren dus een extra uitgave is, bij het toch al dure kostenplaatje van een nieuwe vloer, zul je door middel van je vloer te laten egaliseren, uiteindelijk geld besparen.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Is egaliseren in Oirschot duur?

Wil jij ook je vloer in Oirschot laten egaliseren? Goede keuze! Uiteraard ben je benieuwd waar je ongeveer rekening mee moet houden als het op de kosten aankomt.

Om een berekening te maken van jouw vloer, wordt er gekeken naar zaken zoals de totale oppervlakte, maar er wordt ook zeker gekeken naar hoe de vloer eraan toe is en wat voor materiaal de ondervloer heeft. Ook het materiaal wat erop komt te liggen kan invloed hebben op de prijs, omdat een vloer voor een klikvloer minder perfect in orde hoeft te zijn, dan een vloer waar een plakvloer op moet komen te liggen.

Vraag eenvoudig een offerte aan. Offertes zijn geheel gratis en vrijblijvend.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat