Vloer egaliseren Moergestel

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Moergestel

Ook in Moergestel kunnen wij een egalisatie klus voor jou van A tot Z regelen. Je kunt vandaag nog gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen om jouw vloer in Moergestel, te laten egaliseren door een expert.

Als je ervoor kiest om een nieuwe dekvloer aan te brengen op een vloer die niet egaal is, kan dit ervoor zorgen dat er ruimte overblijft, waardoor er vocht onder de nieuwe vloer terecht kan komen.

Laat je kale ondervloer hierom altijd egaliseren, voordat je er een nieuwe vloer op legt. Je verlengt de levensduur van je nieuwe vloer en bereikt het mooiste eindresultaat tegelijkertijd.

Recente aanvragen

 • Rootven, 5066 AT Moergestel

 • Donkhorst, 5066 PN Moergestel

 • Tilburgseweg, 5066 BV Moergestel

Moet ik mijn vloer laten egaliseren?

Dit is geen simpele ja of nee vraag. Het is namelijk afhankelijk van een aantal zaken, of jouw ondervloer altijd geëgaliseerd moet worden.

Als eerste is een grote factor, het materiaal van de ondervloer, en ook het materiaal van de nieuwe vloer. Een voorbeeld hiervan is, dat een nieuwe plak-vloer van PVC, altijd op een egale vloer moet worden aangebracht. Voor sommige klikvloeren van laminaat, geldt weer dat deze eventuele kleine oneffenheden wel op kan vangen. Egaliseren zal dan niet nodig zijn.

Wil jij weten of jouw vloer geëgaliseerd met worden? Vraag advies aan voor jouw vloer in Moergestel.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Kun je alle vloeren egaliseren?

Ja, alle vloeren kunnen worden geëgaliseerd en het wordt ook bij alle vloeren aangeraden om dit altijd te doen, voordat er een nieuwe vloer op komt. Of je nu een cement vloer hebt of een houten vloer. Zelfs een tegelvloer kan geëgaliseerd worden, hiervoor hoeven de tegels niet eerst verwijderd te worden.

De stappen van het egaliseren van de vloer en de precieze prijs verschilt natuurlijk per vloer. Wel kun je ervanuit gaan dat de vloer allereerst geheel schoon zal worden gemaakt. De vloer moet stofvrij zijn, zodat er een laagje primer op kan komen. Hierna zal egaline worden aangebracht waardoor de vloer geheel glad en strak weer achterblijft.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat