Vloer egaliseren Mierlo

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Mierlo

Het (laten) leggen van een nieuwe vloer, is een goede manier om met 1 stap, een geheel nieuwe stijl in je huis of bedrijf aan te brengen.

De meeste mensen kiezen ervoor om hun vloer na ongeveer 7 a 8 jaar te vervangen. De levensduur van de vloer is natuurlijk afhankelijk van verschillende invloeden van buitenaf. Maar wist je dat ook jouw ondervloer een grote invloed heeft op de levensduur van jouw nieuwe vloer in je huis of bedrijf?

Kale ondervloeren zijn nagenoeg nooit egaal. Er zijn oneffenheden of de vloer is niet waterpas. Een nieuwe vloer kan hierom niet goed hechten en er blijft ruimte over voor bijvoorbeeld vocht. Hoe voorkom je dit? Je leest het hieronder!

Recente aanvragen

 • Leeuwerik, 5731 SM, Mierlo

 • Postel, 5731 BB, Mierlo

 • Spechtlaan, 5731 XM, Mierlo

De levensduur van mijn vloer in Mierlo verlengen.

Een nieuwe vloer mag dan 1 stap om een compleet andere stijl te creƫren, het is geen kleine of goedkope stap. Logischerwijs ga je direct voor het beste. Het beste resultaat, die het langste mooi kan blijven.

De levensduur van je vloer is natuurlijk afhankelijk van veel dingen, maar zoals hierboven al even genoemd, is ook de ondervloer van erg groot belang, om de levensduur van jouw nieuwe vloer te bepalen.

Door middel van het laten egaliseren van jouw vloer in Mierlo, laat je geen ruimte over voor invloeden zoals vocht en slijtage, waardoor je nieuwe vloer langer mooi en goed blijft.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Wat is egaliseren?

Een nieuwe dekvloer, wordt in 9 van de 10 gevallen, geplaatst op een vloer waar al een vloer op heeft gelegen. Het kan dus zijn dat er bijvoorbeeld resten oude vloer, of lijm op de ondervloer achterblijven. Ook de vloeren in nieuwbouwwoningen zijn vaak niet geheel egaal of waterpas.

Egaliseren zorgt ervoor dat je een geheel egale, gladde en strakke ondervloer krijgt, waar een nieuwe dekvloer perfect op kan hechten.

Oneffenheden worden verwijderd, de vloer wordt waterpas gemaakt en voorzien van een laagje Egaline.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat