Vloer egaliseren Made

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Made

Een nieuwe vloer in huis, kan een geheel andere look geven aan je huis. Je kunt je hele stijl van je interieur veranderen door “alleen” je vloer te veranderen.

Het veranderen van je vloer is natuurlijk niet zomaar even gedaan. Hier zal een goede planning aan vooraf moeten gaan en het zal je redelijk wat tijd kunnen gaan kosten. Dan hebben we het nog niet gehad over de kosten van een nieuwe vloer.

Logischerwijs wil je dat je nieuwe vloer in 1 x goed, of nog liever; perfect ligt. Het laten egaliseren van je vloer in Made kan je hierbij helpen.

Recente aanvragen

 • Duivenhof, 4921 WG, Made

 • Marktstraat, 4921 BE, Made

 • Acasiastraat, 4921 MA, Made

Wat is egaliseren?

Voor het aanbrengen van een nieuwe dekvloer, dien je een eventuele andere vloer natuurlijk te verwijderen. Bij het verwijderen van een andere vloer, kunnen er eventuele lijmresten achterblijven. Ook kunnen er oneffenheden op de vloer aanwezig zijn. Als deze oneffenheden groter zijn dan 2 millimeter, moet je je ondervloer eerst laten egaliseren.

Middels het laten egaliseren van je vloer, voorkom je veel voorkomende problemen zoals slijtage en bijvoorbeeld vocht wat onder de vloer kan trekken. Ook behaal je, door middel van egalisatie, het allermooiste eindresultaat.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

De voordelen van de vloer egaliseren

Eigenlijk is egaliseren nog niet zo heel erg gangbaar. Het wordt dus lang niet door iedereen gezien als een standaard onderdeel van het leggen van een nieuwe vloer. Best gek, want met het (laten) egaliseren van je vloer, kun je een hoop voordeel opdoen.

Denk bijvoorbeeld aan het mooiste, strakste eindresultaat van je nieuwe vloer. Maar denk ook aan zaken zoals de levensduur van je vloer en ook het vereenvoudigen van het leggen van een nieuwe vloer. Als er allerlei oneffenheden en of ongelijkheden op de vloer aanwezig zijn, kan het leggen van een nieuwe vloer erg lastig blijken in de praktijk.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat