Vloer egaliseren Lichtenvoorde

Bel egaliseren direct

Egaliseren van mijn vloer in Lichtenvoorde

Ook aan jouw vloer in Lichtenvoorde, kunnen wij de juiste vakman koppelen. Het leggen van een nieuwe vloer is een klus die redelijk veel tijd en geld kost. Het is dan ook logisch dat men deze klus niet om de zoveel tijd wil herhalen. 

Bij het (laten) leggen van een nieuwe vloer, is het belangrijk dat je de tijd neemt, om ervoor te zorgen dat de klus gelijk goed geklaard wordt. Denk hierbij aan het kiezen van een goede vloer, ondervloer en eventueel isolatiemateriaal.
Hieronder lees je, hoe je doormiddel van egaliseren, nog langer kunt genieten van je nieuwe vloer.

Recente aanvragen

 • De Leest, 7131 LH Lichtenvoorde

 • Roerdomp, 7132 DM Lichtenvoorde

 • Gorterstraat, 7131 PS Lichtenvoorde

De voordelen van egaliseren

Zoals hierboven genoemd, is het leggen van een nieuwe vloer een klus die je liever niet te vaak doet. Om zo lang mogelijk te kunnen profiteren van het mooie uiterlijk van de vloer, wanneer deze net gelegd is, laat je je vloer in Lichtenvoorde egaliseren.

Met het egaliseren van je ondervloer, zorg je ervoor dat een nieuwe vloer perfect kan hechten en dus met een vlekkeloos en prachtig eindresultaat gelegd kan worden. Vooral fijn als je van plan bent om de nieuwe vloer zelf te leggen.

Egaliseren voorkomt schade door bijvoorbeeld vocht en slijtage, waardoor de vloer langer meegaat, maar ook echt mooi zal blijven.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Moet je altijd egaliseren?

Het wordt altijd aangeraden om je vloer eerst te laten egaliseren. In sommige gevallen is het echter niet noodzakelijk om dit te doen. Zo kun je ervan uitgaan dat de vloer, indien goed gedaan, maar 1 keer geëgaliseerd hoeft te worden. Een uitzondering hierop kan zijn dat je hebt gekozen voor een PVC-plakvloer. Deze vloeren zijn namelijk dermate dun, dat ze eigenlijk geen oneffenheden op kunnen vangen. Hier tegenover, kan bijvoorbeeld een dikkere vloer, zoals kliklaminaat, wel kleine oneffenheden opvangen.

Om erachter te komen of jouw vloer eerst geëgaliseerd moet worden, kun je advies inwinnen van een vakman.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat