Vloer egaliseren Hilvarenbeek

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Hilvarenbeek

Wat is egaliseren precies en waarom zou je hiervoor moeten kiezen? Het antwoord hierop is vrij simpel. Een vloer moet 9 van de 10 keer, ge√ęgaliseerd worden voordat er een nieuwe dekvloer op zal komen te liggen.

De meeste vloeren zijn niet geheel waterpas, ook niet bij een nieuwbouwwoning waarvan jij de eerste bewoner bent. Als er al eerder een dekvloer op heeft gelegen, is de kans groot dat er lijmresten en oneffenheden op de vloer aanwezig zijn.

Voor de meeste dekvloeren geldt, dat oneffenheden van groter dan 2 millimeter niet kunnen worden opgevangen. Hiervoor zal dus egalisatie nodig zijn.

Recente aanvragen

 • Paardenstraat, 5081 CH, Hilvarenbeek

 • Tilburgseweg, 5081 XH Hilvarenbeek

 • Saturnusweg, 5081 CT, Hilvarenbeek

Waarom moet ik mijn vloer egaliseren?

Een nieuwe vloer is in elke ruimte een complete verandering, maar het is wel ook een investering want een nieuwe vloer is zeker niet goedkoop. Dit is de voornaamste reden om je vloer in Hilvarenbeek eerst te laten egaliseren.

Oneffenheden kunnen een enorme invloed hebben op de levensduur van je nieuwe vloer. Als de nieuwe vloer bijvoorbeeld niet goed kan hechten op de kale ondervloer, dan laat dit ruimte over voor bijvoorbeeld vocht. Hier kan de vloer krom van gaan staan en in sommige gevallen kan deze zelfs verrotten door vocht. Egaliseren voorkomt de grootste vloerproblemen.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Is egaliseren in Hilvarenbeek duur?

Het leggen van een nieuwe vloer is al niet goedkoop en de prijs van egaliseren zou hier dan nog eens bovenop komen. Dit kan voor sommige mensen een reden zijn om het egaliseren over te slaan.
Op de lange termijn kan dit je echter een stuk duurder komen te staan, omdat de levensduur van de nieuwe vloer aanzienlijk kan worden verleng door middel van het laten egaliseren van je vloer, voordat hier een nieuwe dekvloer op komt te liggen.

Als je je vloer eerst laat egaliseren, hoef je je geen zorgen te maken dat je dezelfde investering over enkele jaren nog eens moet doen.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat