Vloer egaliseren Etten Leur

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Etten Leur

Ga je een nieuw huis betreden, of je huidige huis opknappen, dan is de kans groot dat je (ook) op zoek bent naar een mooie nieuwe vloer.

Om het mooiste eindresultaat te behalen en deze ook zo lang mogelijk te behouden, laat je je vloer eerst egaliseren.
Door middel van het (laten) egaliseren van jouw vloer in Etten-Leur, komt je nieuwe vloer er het mooiste in te liggen, maar blijft deze ook het langste mooi. Het egaliseren van je vloer is dus zowel gunstig voor het resultaat, als voor de duurzaamheid. 

Wat is egaliseren precies, is het noodzakelijk en wat kost het laten egaliseren van jouw vloer in Etten-Leur? Je leest er hieronder meer over.

Recente aanvragen

 • Haansberg, 4874 NL, Etten Leur

 • Lambertusstraat, 4872 XB, Etten Leur

 • Banjostraat, 4876 XK, Etten Leur

Wel of niet egaliseren?

Dit ligt voornamelijk aan de staat waarin je kale vloer verkeert. Dus de vloer, zonder een dekvloer erop zoals laminaat of plavuizen en dergelijke. 

Is de kale ondervloer in een redelijke staat en wil je hier bijvoorbeeld klik-laminaat op leggen? Dan zal egaliseren niet altijd noodzakelijk zijn. Zijn er oneffenheden op de vloer, groter dan 2 millimeter? Dan is egaliseren eigenlijk altijd noodzakelijk. Heb je voor een PVC-vloer gekozen als dekvloer? Ook dan zul je je vloer eerst moeten laten egaliseren.

Egaliseren is dus niet altijd noodzakelijk, maar altijd aan te raden. Alleen op die manier behaal je het mooiste resultaat, met de langste levensduur.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Wat kost egaliseren?

De prijs van het egaliseren van je vloer in Etten-Leur, wordt per m2 berekend. Hierbij wordt er gekeken naar de grootte van de vloer, de staat waarin de vloer verkeert en het materiaal van de vloer. (Of deze van beton of hout is).

Men vraagt vaak of ze zelf de vloer kunnen egaliseren. In principe zou dit bij een houten vloer kunnen. Eventuele kieren zou je zelf op kunnen vullen. Echter weet men vaak niet wat er allemaal komt kijken bij het goed egaliseren van je vloer.
Denk hierbij aan gereedschappen, materialen en ook zeker kennis. Over het algemeen wordt dan ook aangeraden om het egaliseren van je vloer, uit handen te geven.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat