Vloer egaliseren Erp

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Erp

Ook in Erp kunnen wij een egalisatie klus voor jou van A tot Z regelen. Je kunt vandaag nog gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen om jouw vloer in Erp te laten egaliseren door een vakman.

Als je ervoor kiest om een nieuwe dekvloer aan te brengen op een vloer die niet geëgaliseerd is, kan dit ervoor zorgen dat er ruimte overblijft, waardoor er vocht onder de nieuwe vloer terecht kan komen.

Laat je kale ondervloer hierom altijd egaliseren, voordat je er een nieuwe vloer op legt. Je verlengt de levensduur van je nieuwe vloer en bereikt het mooiste eindresultaat tegelijkertijd.

Recente aanvragen

 • Prinseveld, 5469 VX Erp

 • Schilderstraat, 5469 BC Erp

 • Steengraaf, 5469 TP Erp

Kun je met het egaliseren van je ondervloer geld besparen?

Er kan een behoorlijk prijskaartje hangen aan een nieuwe vloer voor je huis of bedrijf. Uiteraard afhankelijk van de gekozen vloer en de oppervlakte waar deze moet komen te liggen, maar het is hoe dan ook een behoorlijke klus, die niet goedkoop is.

Als je ervoor kiest om je vloer eerst te laten egaliseren, dan ben je ervan verzekerd dat je jezelf beschermt tegen zaken al vocht, die funest zijn voor elke vloer. Ook de slijtage zal minder zijn en op deze manier verleng jij de levensduur van je nieuwe vloer. Uiteindelijk zorgt dit voor een besparing op kosten. Je vloer heeft weinig onderhoud nodig, en hoeft dus ook niet over een paar jaar, opnieuw gelegd te worden.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Kunnen alle vloeren worden geegaliseerd?

Ja, alle vloeren kunnen worden geëgaliseerd en het wordt bij alle vloeren zelfs aangeraden om dit altijd te doen, voordat er een nieuwe vloer op komt. Of je nu een houten vloer hebt of een cementenvloer. Zelfs een tegelvloer kan geëgaliseerd worden, hiervoor hoeven de tegels niet eerst verwijderd te worden.

De stappen van het egaliseren van de vloer en de precieze prijs verschilt natuurlijk per vloer. Wel kun je ervanuit gaan dat de vloer allereerst geheel schoon zal worden gemaakt. De vloer moet stofvrij zijn, zodat er een laagje primer op kan komen. Hierna zal egaline worden aangebracht waardoor de vloer geheel glad en strak achterblijft.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat