Vloer egaliseren Emmen

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Emmen

Als je toe bent aan een nieuwe vloer, dan kan dit in sommige gevallen anders uitpakken dan je denkt of hoopt. De meeste mensen slaat helaas nog steeds de stap van het egaliseren over. Waarom is niet helemaal duidelijk, omdat je hiermee in ieder geval de levensduur van een nieuwe vloer verlengt. Naast het feit dat je vaak vele jaren langer van je nieuwe vloer kunt genieten, behaal je ook het allermooiste eindresultaat, als je de nieuwe vloer aanbrengt op een egale ondervloer. Wanneer een oude vloer verwijderd wordt, komen vaak pas de oneffenheden aan het licht. Vaak blijven er ook nog lijmresten over van de vorige vloer.

Recente aanvragen

 • Boomvalk, 7827 HT Emmen

 • Sleedoorn, 7822 AP Emmen

 • Havixhorst, 7824 BR Emmen

Wat is egaliseren?

Voordat je een nieuwe vloer gaat leggen, is het belangrijk om eens goed te kijken naar de ondergrond. Het is vaak zo, dat de ondergrond in minder goede staat is dan je zelf denkt. Hoe miniem het ook klinkt, oneffenheden van 2mm of groter, zorgen voor een minder mooi of strak resultaat.
Het egaliseren van je vloer, houdt in, dat je alle oneffenheden op de ondervloer, elimineert. Of dit nu hobbels, bobbels of kuilen zijn. Alles wat een perfect eindresultaat in de weg staat, wordt via egaliseren weggewerkt. Een perfect eindresultaat is het doel.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Moet ik mijn vloer in Emmen laten egaliseren?

Als je voor je nieuwe vloer, echt het allerbeste resultaat wil behalen, dan is het zeker nodig om je vloer te egaliseren. Je hoeft echter niet altijd, alle vloeren te laten egaliseren. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je vloer in een redelijke goede staat is. De keuze voor een nieuwe vloer is gevallen op een klikvloer van laminaat. In dit geval is de kans groot dat de oneffenheden van je ondervloer, opgevangen kunnen worden. Laminaat is namelijk van zichzelf redelijk stevig en dikker dan bijvoorbeeld PVC of tapijt. Oneffenheden leveren hierdoor een minder groot probleem op.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat