Vloer egaliseren Eindhoven

Gratis offerte

Vloer egaliseren Eindhoven

Voor het allerbeste resultaat van je nieuwe vloer in je woning of pand, is de eerste stap; Het egaliseren van je vloer.

Egaliseren zorgt voor de mooiste resultaten van je nieuwe vloer, maar het zorgt er ook voor dat je vloer jaren langer mee gaat. In woonhuizen belangrijk en aan te raden, maar zeker ook in het kantoor of ander bedrijfspand een stap die je niet kunt overslaan. Een vloer die niet geëgaliseerd is, slijt veel sneller. Als er veel over de vloer gelopen wordt gaat dit uiteraard nog sneller. Dit zou betekenen dat je na een paar jaar weer een nieuwe vloer zult moeten leggen.

Recente aanvragen:

Wilgenroosstraat, 5644 CG, Eindhoven

Hoefkesstraat, 5611 RM, Eindhoven

Aldendriel, 5653 PG, Eindhoven

Nieuwe vloer (laten) leggen

Een nieuwe vloer in huis is een hele verandering! Je hebt vast honderden vloeren voorbij zien komen tijdens je zoektocht naar de perfecte vloer. 

Het is een hele planning en je kijkt vast enorm uit naar het eindresultaat. Hoe zonde zou het zijn als je dan niet tevreden bent met het eindresultaat. Of dat de vloer kromtrekt na een poosje, omdat er vocht onder terecht is gekomen.

Om teleurstellingen te voorkomen, laat je je vloer egaliseren, voordat je overgaat tot het aanbrengen van een nieuwe dekvloer. Op deze manier krijg je gegarandeerd het mooiste resultaat, maar kun je ook het langste van je nieuwe vloer genieten.

Vloeregaliserendirect.nl

Ruim 2750+ online aanvragen

Scherpe online offerte binnen 1 minuut

Egaliseren door heel Nederland

Moet je altijd egaliseren?

Dit ligt eigenlijk een beetje aan de vloer die je wil gebruiken als dekvloer. Zit je aan een PVC-vloer (plakvloer) te denken? Dan is het wel echt noodzakelijk om je ondervloer vooraf te laten egaliseren. Je kunt gemakkelijk een offerte aanvragen, om je vloer in Eindhoven te laten egaliseren voor een PVC-vloer. 

Kies je bijvoorbeeld voor een klik-systeem vloer, dan is egaliseren niet noodzakelijk, maar wel aan te raden. Indien er duidelijke oneffenheden zijn van groter dan 2 millimeter, dan zul je ook moeten egaliseren.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat