Vloer egaliseren Dronten

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Dronten

Als je op het punt staat om een nieuwe vloer te leggen in huis, of misschien wel in je bedrijfspand, dan kan het misschien nodig zijn om je vloer eerst te laten egaliseren.

Heb je je vloer een vorige keer al eens laten egaliseren? Dan kun je dit waarschijnlijk deze keer wel overslaan. Egaliseren hoeft, als het goed gebeurd is, maar eenmalig te gebeuren.

Wil jij weten of je jouw vloer moet laten egaliseren voordat je overgaat tot het leggen van een nieuwe vloer, of wil je graag weten hoe duur egaliseren is in Dronten? Dan kun je bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Recente aanvragen

 • Lente, 8251 NT Dronten

 • Wijngaard, 8253 LK Dronten

 • Mark, 8253 EH Dronten

Waarom moet ik mijn vloer laten egaliseren?

Bij het verwijderen van een oude vloer, ziet de ondervloer er vaak niet meer zo goed uit. Er blijven rijmresten achter en de vloer zit vol oneffenheden.
Deze oneffenheden kunnen ervoor zorgen dat de vloer vroegtijdig last zal krijgen van slijtage. Doordat de nieuwe vloer niet perfect kan hechten op een niet egale vloer, loop je ook de kans dat er vocht onder de nieuwe vloer komt.

Oneffenheden die groter zijn dan 2mm, kunnen niet worden opgevangen door een dikkere vloer, zoals een laminaat (klik)vloer. Het is dan aan te raden om de vloer eerst te laten egaliseren.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Wat kost egaliseren in Dronten?

Een nieuwe vloer is geen goedkope klus. Hiernaast is het ook geen klus die je zo even aanpakt. Het kost tijd, geld en moeite. Logischerwijs wil je dan ook dat de vloer zo goed en mooi mogelijk komt te liggen.

Een van de manieren om hiervoor te zorgen, is om je vloer eerst te laten egaliseren. Hoewel egaliseren van je vloer nog niet wordt gezien als een standaard onderdeel van een nieuwe vloer, is het wel een stap die je beter niet kunt overslaan.

Wil jij weten wat egaliseren kost, in Dronten? Vraag dan hier gratis jouw offerte aan! 

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat