Vloer egaliseren Den Bosch

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Den Bosch

Als je een nieuwe vloer wil leggen, maar de ondergrond is niet egaal, dan kan dit de levensduur van je vloer behoorlijk verkorten. Denk aan zaken als slijtage en bijvoorbeeld vocht, die echt funest kunnen zijn voor een vloer. 

Een goede eerste stap van het leggen van je nieuwe vloer is daarom je vloer egaliseren. De kosten van het laten egaliseren van je vloer zijn afhankelijk van een aantal dingen. Hierbij kun je denken aan het materiaal van de ondergrond en of de vloer opgevuld en of verhoogd moet worden.

Ben je benieuwd wat het kost om jouw vloer in Den Bosch te egaliseren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Recente aanvragen

 • Hondsdraf, 5236 RG, Den Bosch

 • Hoogveldweg, 5221 BA, Den Bosch

 • Orthen, 5231 XT, Den Bosch

Vloer egaliseren, bespaart geld

Ben je pas verhuisd, of wil je gewoon een nieuwe vloer leggen? Met het leggen van een nieuwe vloer, bereik je met 1 klus, een geheel andere look in je huis. Het is alleen dan wel ook echt een klus. Het kost tijd en geld, daarom is het zaak dat je het gelijk goed doet.

Een vloer, die op een goed ge√ęgaliseerde vloer gelegd is, gaat jaren langer mee. De vloer kan dus langer blijven liggen, waardoor je niet na een jaar of 3, opnieuw moet beginnen. Ook blijft de vloer een stuk mooier omdat slijtage minder kans krijgt. Er komt geen vocht onder de vloer, dus de vloer blijft mooi recht liggen.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Hoe werkt egaliseren?

Om je vloer te egaliseren heb je veel gereedschap, materiaal en kennis nodig. Het wordt dan ook nooit aangeraden om hier zelf aan te beginnen.

Als je het egaliseren uit handen geeft, dan zal de vakman eerst zorgen voor een kale ondergrond. De vloer wordt voorbereid door eventuele resten te verwijderen en kieren of naden op te vullen.

Door middel van een lange lat, worden eventuele oneffenheden gemeten. Het kan zijn dat de vloer opgeschuurd dient te worden. Soms wordt er gebruik gemaakt van egalisatiekorrels.

De specifieke werkwijze, verschilt per ondergrond.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat