Vloer egaliseren De Punt

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren De Punt

Wanneer men aan een nieuwe vloer toe is, dan begint de zoektocht. Wat voor nieuwe vloer willen we, wat kan en wat kunnen we betalen? Een nieuwe vloer is namelijk geen goedkoop klusje. Het is dan ook niet iets wat je elk jaar wil doen.
Om jezelf ervan te verzekeren, dat je nieuwe, kostbare vloer zo lang mogelijk mooi blijft, begin je bij de basis. De basis van een nieuwe vloer is een egale vloer. Vrij van oneffenheden en kaarsrecht. De nieuwe vloer kan perfect hechten, met als eindresultaat een prachtige nieuwe vloer, die nog vele jaren mooi zal blijven.

Recente aanvragen

 • Ydermade, 9493 TD De Punt

Egaliseren, moet dat echt?

Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt voor een nieuwe vloer, moet je ook nog kiezen of je dit zelf erin gaat leggen, of laat je dit doen? Het leggen van een nieuwe vloer, is vele malen makkelijker als de vloer strak en glad is.

Naast het feit dat leggen makkelijker wordt, krijg je ook een veel beter eindresultaat. Misschien wel het allerleukste aan egaliseren; je verlengt de levensduur! Je hoeft dus niet over 2 jaar opnieuw te beginnen! Doordat de nieuwe vloer goed kan hechten, blijft er geen ruimte over voor vocht, of voor overmatige slijtage op bepaalde punten op je nieuwe vloer.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Kan ik zelf mijn vloer egaliseren?

Wij raden het nooit aan om hier zelf aan te beginnen. Men wil het egaliseren voornamelijk zelf proberen, om zo te besparen op de kosten. Denk hierbij wel aan het feit dat jij zelf waarschijnlijk niet de juiste gereedschappen hebt. Dit kun je eventueel huren, maar is dus ook weer een extra uitgave. Hiernaast komt al het gebruik van materialen erbij. Is het niet goed gegaan de eerste keer? Dan moet de hele klus nogmaals gebeuren, waardoor je uiteindelijk veel duurder uit bent. Wil je besparen op kosten? Leg de vloer dan zelf, nadat deze door een vakman is ge√ęgaliseerd.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat