Vloer egaliseren Boekel

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Boekel

Als je een nieuwe vloer wil leggen, maar is de ondergrond niet egaal? Dit kan de levensduur van je vloer behoorlijk verkorten. Denk aan zaken als slijtage en bijvoorbeeld vocht, die absoluut funest kunnen zijn voor een vloer.

Een goede eerste stap van het leggen van je nieuwe vloer is daarom je vloer te laten egaliseren. De kosten van het laten egaliseren van je vloer zijn afhankelijk van een aantal zaken. Hierbij kun je denken aan het materiaal van de ondergrond en of de vloer verhoogd en of opgevuld moet worden.

Ben je benieuwd wat het kost om jouw vloer in Boekel te egaliseren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Recente aanvragen

 • Kievitlaan, 5427 VH, Boekel

 • Buntgras, 5427 HT Boekel

 • Kerkstraat, 5427 BA, Boekel

Egaliseren, wat is dat?

Egaliseren is, zoals de naam zelf al doet vermoeden, het egaal maken van een (onder)vloer.

Als eerst zal de vloer volledig worden schoon en stofvrij worden gemaakt. Zo wordt ervoor gezorgd dat de primer goed hechten. Vervolgens wordt de gehele ondervloer voorzien van een laagje primer die er op zijn beurt weer voor zorgt dat de egaline die in de laatste stap aangebracht zal worden, goed kan hechten.

Als laatste stap wordt de vloer als deze stofvrij, schoon en voorzien van primer is, ge√ęgaliseerd. Het resultaat is een geheel gladde, strakke en schone vloer. Klaar voor een nieuwe deklaag!

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Moet ik mijn vloer altijd egaliseren?

Eigenlijk zou je dit bij elke vloer moeten doen. Of de ondervloer nu van cement is en de nieuwe vloer van laminaat, of een oude houtvloer waar laminaat op moet komen, egaliseren is altijd het beste startpunt, voor het beste en duurzaamste eindresultaat.

Voor sommige klikvloeren geldt dat deze de grootste oneffenheden vaak wel op kunnen vangen, maar je voorkomt hier geen vocht- en of slijtageproblemen mee.

Als de keuze is gevallen op een mooie PVC-plakvloer, dan is egaliseren in ieder geval altijd noodzakelijk. De nieuwe dekvloer is te dun om oneffenheden op te kunnen vangen.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat