Vloer egaliseren Beilen

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Beilen

Het egaliseren van je vloer, is de basis voor een mooie, nieuwe vloer. Als je niet egaliseert zul je bijvoorbeeld minder lang kunnen genieten van je nieuwe vloer. Ook behaal je een minder mooi eindresultaat als een nieuwe dekvloer aangebracht wordt op een vloer die niet egaal is. 

Oneffenheden kunnen zorgen voor zaken die als resultaat hebben dat je wederom een nieuwe vloer zult moeten plaatsen. Hierbij kun je denken aan slijtage, maar ook vocht krijgt de ruimte om zich onder je nieuwe vloer te begeven. We hoeven je niet te vertellen dat slijtage niet mooi is, en dat vocht funest is voor een vloer.

Recente aanvragen

 • Schoolstraat, 9411 PB Beilen

 • De Stroom, 9411 MB Beilen

 • Torenlaan, 9411 KE Beilen

Wat is egaliseren?

Met het egaliseren van je vloer in Beilen, werk je alle oneffenheden weg, zodat de vloer mooi strak en glad wordt.

Lijmresten en dergelijke die achterblijven van een oude vloer, worden geheel weggewerkt als je ervoor kiest om je vloer te egaliseren. Gaten, naden en kieren maken geen kans. Dit houdt op zijn beurt weer in dat zaken als slijtage en vocht, geen enkele kans maken bij jouw nieuwe vloer.

Als alle oneffenheden zijn weggewerkt, wordt er een laag primer aangebracht die de vloer extra goed beschermt, waardoor deze vele malen langer mee zal gaan.  Je hoeft dus niet over een paar jaar, alweer aan een nieuwe vloer te denken!

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Waarom kiezen voor egaliseren?

De eerste reden is omdat een vloer, die gelegd is op een egale vloer, een schitterend eindresultaat behaalt. De vloer komt er geheel strak en glad in te liggen.

Doordat de ondervloer helemaal egaal en glad is, kan een nieuwe dekvloer, extra goed hechten. Dit houdt in dat er bijvoorbeeld geen ruimte overblijft voor vocht.
Een ander leuk voordeel van het egaliseren van jouw vloer in Beilen, is dat je hiermee vroegtijdige slijtage kunt voorkomen. 

De vloer gaat jaren langer mee en zal ook al die jaren ook gewoon mooi zijn en blijven.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat