Vloer egaliseren Assen

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Assen

Woon je in Assen en wil je je vloer vervangen voor een nieuwe vloer? Als je de oude vloer al weg hebt gehaald, dan zul je zien wat erachter is gebleven. Waarschijnlijk is dit een vloer, vol kuiltjes en of hobbels. De lijmresten van de vorige vloer zullen waarschijnlijk ook niet geheel verwijderd zijn. Als je hier een nieuwe vloer op zou aanbrengen, zou deze vloer niet zo lang mooi blijven. Kies je ervoor om je vloer van tevoren te laten egaliseren? Dan verleng je de levensduur van je vloer.

Recente aanvragen

 • De Wouden, 9405 HR Assen

 • Egelslag, 9403 XE Assen

 • Eemland, 9405 KD Assen

Waarom moet ik mijn vloer egaliseren?

Vaker dan niet, is het zo dat een vloer vanaf het begin af aan, niet egaal, of waterpas is. Zelfs als je de eerste bewoner bent van het huis. Er wordt uiteraard een vloer gegoten of gelegd. De constructiemedewerkers zijn er echter niet voor, om jouw vloer waterpas en egaal achter te laten. Het is niet altijd, bij elke vloer nodig om de vloer te egaliseren. Dit ligt aan de ondergrond, maar het ligt ook zeker aan het type vloer dat erop moet komen te liggen. Zo dien je bijvoorbeeld bij een nieuwe plak PVC-vloer, altijd je ondervloer te egaliseren.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Is egaliseren duur?

Hoe duur het is om jouw vloer in Assen te egaliseren, is afhankelijk van verschillende zaken. Zo dien je rekening te houden met de grootte van de vloer. Vaak zijn er, afhankelijk van het type ondervloer, vaste prijzen per m2 voor het egaliseren van je vloer in Assen. Deze prijzen zijn dan gebaseerd op een gemiddelde vloer. Heb je een vloer die extra werk nodig heeft, dan kunnen de kosten hoger uitkomen. Om erachter te komen wat de egalisatie van jouw vloer in Assen precies gaat kosten, dan kun je gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat