Vloer egaliseren Arnhem

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Arnhem

Het vakkundig laten egaliseren van je vloer is helaas nog een stap die veel mensen overslaan. Jammer, want als je ervoor kiest om dit wel te doen, kun je veel langer van je vloer genieten. Ook zal het eindresultaat vele malen mooier zijn. Hele goede redenen dus om te kiezen voor egalisatie.

Het laten egaliseren van je vloer in Arnhem kun je het beste overlaten aan een vakman. Welke vakman het beste bij jouw klus past, kunnen wij voor je uitzoeken. Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan en wij koppelen de juiste vakman aan jou en jouw vloer, voor het beste resultaat.

Recente aanvragen

 • Hagemanswei, 6843 XM Arnhem

 • Sneekpad, 6835 KN Arnhem

 • Haverstraat, 6842 CG Arnhem

Wat is egaliseren precies?

Het egaliseren van je vloer houdt in dat je de vloer behandelt, om deze geheel strak en egaal achter te laten. Een nieuwe vloer kan er met gemak op worden gelegd en je verlengt de levensduur. Dit komt bijvoorbeeld omdat er geen ruimte overblijft tussen de vloer en ondervloer. Op deze manier is er geen ruime voor vocht bijvoorbeeld.

Oneffenheden die op de vloer aanwezig zijn na het verwijderen van de oude vloer, worden verwijderd. Denk hierbij aan lijmresten en dergelijke. Als de oneffenheden zijn weggewerkt, wordt de vloer verder behandeld en krijgt deze een speciale laag.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Moet ik mijn vloer laten egaliseren?

Voor veel mensen is dit helaas nog steeds een stap die wordt overgeslagen. Een voordeel is, als je je vloer al eens goed hebt laten egaliseren, dan is de kans groot dat je het nog niet een keer hoeft te doen.

Heb je de vloer nog niet eerder laten egaliseren, maar is deze wel in goede staat? Dan ligt het nog aan de dekvloer die erop moet komen te liggen, of je de vloer wel of niet moet egaliseren. Zo kan het zijn dat je de vloer niet hoeft te egaliseren als hier een dikkere klik-laminaatvloer op komt. Wij kunnen je voorzien van het juiste advies voor je vloer.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat