Vloer egaliseren Aarle-Rixtel

Bel egaliseren direct

Vloer egaliseren Aarle-Rixtel

De nieuwe vloer heb je waarschijnlijk al gekozen. Misschien heb je zelfs als iemand geregeld om de vloer er mooi in te leggen, of ga je dit zelf doen.

Bij het verwijderen van de oude vloer, kom je er al snel achter dat de ondervloer in dergelijke staat is, dat dit problemen kan veroorzaken voor een nieuwe vloer. Hier biedt het egaliseren van je vloer in Aarle-Rixtel, de oplossing. Middels het egaliseren van je vloer, worden alle oneffenheden verwijderd. Het resultaat is een strakke, gladde en egale vloer, klaar voor een mooie nieuwe dekvloer met perfect eindresultaat.

Recente aanvragen

 • Lieshoutaeweg, 5735 BD Aarle-Rixtel

 • Kerkstraat, 5735 BW Aarle-Rixtel

 • De Elshorst, 5735 JC Aarle-Rixtel

Hoe werkt egaliseren?

Als je ervoor kiest om je vloer te laten egaliseren, dan gebeurt dit in een aantal stappen. De eerste stap zal altijd zijn om de vloer te ontdoen van resten. Stap 2 is om de ondervloer geheel schoon te maken en ook stofvrij te maken.

Als de vloer eenmaal geheel stofvrij is, dan wordt de vloer behandeld met een hechtprimer. Als de hechtprimer is aangebracht, dan moet deze drogen. De omstandigheden moeten hiervoor precies goed zijn, dus de temperatuur en luchtvochtigheid wordt gemeten.

Als bovenstaande stappen zijn voldaan, wordt er mortel gemaakt en over de vloer gegoten en verdeeld. Als ook deze stap is gedaan, moet de vloer nog ongeveer 3 uren drogen.

Vloeregaliseren direct

 • Egaliseren door heel Nederland

 • Ruim 15 jaar ervaring

 • 1000+ tevreden klanten

Ontvang een gratis offerte

Kan ik mijn vloer in Aarle-Rixtel zelf egaliseren?

Het beste is om je vloer in Aarle-Rixtel te laten egaliseren door een vakman. Je kunt het natuurlijk ook zelf doen, maar dit is niet aan te raden. Dit komt omdat er veel gereedschap en materiaal bij komt kijken, maar ook omdat er de nodige kennis en ervaring voor nodig is.

Door middel van het vakkundig egaliseren van je vloer, kun je op lange termijn, besparen in de kosten. De nieuwe vloer blijft namelijk vele jaren langer mooi, als deze is gelegd op een egale ondervloer. Er blijft geen ruimte over voor vocht, omdat de nieuwe vloer prefect heeft kunnen hechten. Ook is er geen sprake van vroegtijdige slijtage.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat