Tegelvloer egaliseren?   Wij helpen je graag!

Bel egaliseren direct

Tegelvloer egaliseren

Als je een tegelvloer wil egaliseren, dan is het van belang om te weten hoe dat het in zijn werk gaat. Gelukkig kunnen onze experts je daar alles over vertellen en dit werk ook voor je uitvoeren. Het egaliseren van een tegelvloer is namelijk iets wat echt vakwerk is, het moet heel nauwkeurig worden gedaan. Daarnaast moet je ook weten met welke middelen je moet werken en in welke volgorde. Onze experts zijn er dagelijks mee in de weer en voeren het werk graag voor je uit. Meestal kan er over een bestaande tegelvloer heen worden geëgaliseerd en daardoor kan er veel tijd en geld worden bespaard. Je hoeft dus geen tegelvloer er uit te slopen!

Veelgestelde vragen

In veel gevallen kan er over de bestaande tegelvloer heen geëgaliseerd worden, dit bespaard een hoop tijd (en geld) doordat de huidige tegelvloer niet verwijderd en afgevoerd hoeft te worden. Bij het egaliseren over een tegelvloer word er gebruik gemaakt van een speciale primer, omdat een tegelvloer geen vloeistoffen opzuigt hecht deze anders dan een primer voor bijvoorbeeld een zandcement vloer, betonvloer of houtenvloer.

Nadat de tegelvloer is geëgaliseerd zal de vloer na 4-6 uur weer beloopbaar zijn. Na 24-36 uur is de vloer dan meestal volledig uitgehard en geschikt voor een nieuwe afwerkvloer.

Nadat je de offerteaanvraag hebt gedaan ontvang je binnen 24 uur een offerte op maat. Tijdens kantooruren kun je de offerte dan meestal binnen een paar uur verwachten.

Ontvang een gratis offerte

Hoe een Tegelvloer egaliseren?

Een nieuwe vloer leggen, je kijkt er vaak naar uit. Maar het moet wel netjes gebeuren, je wil er namelijk langere tijd van genieten.. Als je de tegelvloer laat egaliseren, dan zorg jij ervoor dat de ondervloer egaal is, zo kan de nieuwe vloer strak en netjes worden gelegd. Daarnaast zal het de levensduur van je nieuwe vloer verlengen en worden vochtproblemen voorkomen. Om een tegelvloer te egaliseren wordt er gebruik gemaakt van een primer. In de primer bevindt zich een soort zandkorrel, hierdoor zal de egaline beter hechten. Alles zal op de juiste manier worden aangebracht en ook moeten drogen. De nieuwe vloer kan pas aan worden gebracht als alles goed is uitgehard. Onze experts vertellen je dan wanneer je de vloer weer mag betreden.

Kosten tegelvloer egaliseren

Een tegelvloer egaliseren is vakwerk, daarom is het aan te raden om de expert in te schakelen om het klusje uit te voeren. Voorafgaand kun jij een offerte aanvragen en dan ben je op de hoogte van de kosten. Geef hierbij zo gedetailleerd mogelijk aan om welke klus het gaat en dan kan er een offerte op maat worden gemaakt. Je kunt rekenen op scherpe prijzen, goede service en kwaliteit. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op zodat wij deze kunnen beantwoorden. Onze experts staan de hele dag voor je klaar.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat