Bekijk een aantal projecten:

Bel egaliseren direct

Tegelvloer met Lijmresten egaliseren.

Bij deze opdrachtgever in Arnhem is er een tegelvloer met lijmresten geëgaliseerd. Doordat er gebruik is gemaakt van een speciale primer en egaline die versterkt is kon er direct over de tegels en lijmresten heen worden geëgaliseerd.

Vloerverwarming dichtsmeren en egaliseren

Bij deze opdrachtgever uit Rotterdam is er een vloer geëgaliseerd over vloerverwarming die ook is dichtgesmeerd. Hier is gebruik gemaakt van een snel drogende mortel, hierdoor kon de vloer na het drogen geschuurd worden en dezelfde dag nog worden geëgaliseerd.

Tegelvloer egaliseren

Bij deze opdrachtgever uit Almere is een beneden verdieping geëgaliseerd met een tegel ondervloer. Voor de tegels is een speciale primer gebruikt met een korrel zodat de egaline beter hecht en je een gewenst resultaat krijgt. Bij het rooster is de egaline naar 0 mm gesmeerd

Betonvloer egaliseren winkelpand

Bij deze opdrachtgever uit Amsterdam is er een winkelpand geëgaliseerd direct over de beton ondervloer. Hier is gebruik gemaakt van cement gebonden egaline,  hierna komt er epoxy overheen en dat maakt deze vloer schikbaar als eindvloer.

Egaliseren over dichtgemaakte vloerverwarming

Bij deze opdrachtgever uit ‘s-Hertogenbosch is de vloer nadat de vloerverwarming was dichtgesmeerd geëgaliseerd. Zoals te zien is hier nog het nodige kit gebruikt om alles af te dichten. Na dit is gedaan zodat er geen egaline meer weg loopt is er een mooie egale vloer gemaakt met gips gebonden egaline.

Buiten terras egaliseren

Bij deze opdrachtgever uit Breda is er een terras geëgaliseerd.  Hierbij is gebruik gemaakt van cement gebonden egaline voor een steviger resultaat dat er geen scheuren in komen bij vorst. De droogtijd is ook tussen 24-36 uur voordat hij volledig is uitgehard.

Tegelvloer egaliseren

Bij deze opdrachtgever uit Venlo is er een tegelvloer geëgaliseerd. Hierbij is er gebruikt gemaakt van cement gebonden egaline en epoxy, zodat deze vloer als eindvloer kan worden gebruikt. Vanwege de tegelvloer hebben wij gebruikt gemaakt van de speciale primer voor betere hechting.

Betonvloer egaliseren met kruipruimte

Bij deze opdrachtgever uit ‘s-Gravenhage is er een betonvloer geëgaliseerd met een kruipruimte. Zoals te zien wordt er dan een schot geplaatst zodat de kruipruimte altijd toegankelijk blijft. De egaline zal hier tegen aan lopen en zodra de egaline volledig droog is kan het schot worden verwijderd.

Egaliseren Magazijn

Bij deze opdrachtgever uit Utrecht is zijn magazijn geëgaliseerd. Deze vloer is eerst geschuurd daarna behandeld met primer en vervolgens geëgaliseerd. Deze vloer droogt snel aangezien de egaline vloer na 4-6 uur al beloopbaar is en na 24-36 uur volledig is uitgehard.

Egaliseren van een garage

Bij deze opdrachtgever uit Zwolle is er een garage geëgaliseerd. Hier was al geëgaliseerd door de opdrachtgever zelf, alleen was hij niet tevreden met het resultaat. Hier is toen de oude egaline laag geschuurd, opnieuw geprimerd en geëgaliseerd. De opdrachtgever had vervolgens de egale vloer die hij wilde.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat