Wat kost egaliseren? Wij helpen je graag!

Bel egaliseren direct

Kosten vloer egaliseren

Veel mensen vragen zich af wat de kosten zijn van een vloer egaliseren, maar daar is geen standaard antwoord op te geven. De kosten zijn namelijk afhankelijk van het type ondervloer, en de laagdikte die ge√ęgaliseerd moet worden. Meestal gaat het over 2-3mm om te egaliseren. Het is van belang dat er eerst gekeken wordt naar welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Vervolgens kunnen de kosten middels een offerte heel inzichtelijk in kaart worden gebracht.

Veelgestelde vragen

Indien je bij ons een offerteaanvraag doet ontvang je binnen 24 uur een offerte (meestal al sneller).

Onze collega’s werken alleen met de beste materialen, door de juiste primer en de juiste egaline te gebruiken voorkom je scheuren, putjes en oneffen vloeren.

Ontvang een gratis offerte

Vloer egaliseren uitbesteden

Het egaliseren van een vloer is vakwerk, daarom is het raadzaam om het uit te besteden aan de professional. Er wordt vaak een prijs gerekend per m2. Daarvoor kan dan een offerte aan worden gevraagd. Maar het voordeel wat je je hebt als je het uit gaat besteden, is dat je er zelf geen omkijken naar hebt. Bij een tegelvloer of houten vloer hoeft de huidige vloer niet eens gesloopt te worden, vaak kan het egaliseren direct plaatsvinden. Dit bespaart je veel tijd en geld. De experts weten wat de beste optie is en zullen jou daar dan ook verder over informeren. Om een beeld te krijgen van de kosten voor een vloer egaliseren, is het fijn te weten wat er gedaan moet worden. De vloer kan pas ge√ęgaliseerd worden als hij terug is gebracht naar de basis. Er wordt gekeken of de vloer geen gaten en kieren heeft en anders worden deze eerst opgevuld. De meeste vloeren moet ook voor worden behandeld met primer. De prijs varieert per m2 en de expert kan je voorrekenen wat de kosten zijn.

Offerte vloer egaliseren

Het egaliseren van een vloer is in jouw voordeel, zo kan de nieuwe vloer namelijk strak en netjes worden geplaatst. Ook worden vochtproblemen voorkomen en wordt de levensduur van je nieuwe vloer verlengd. Een goed moment om het daarom te overwegen, het is de investering meer dan waard. Een vloer egaliseren heeft je vast en zeker nieuwsgierig gemaakt. Dat is een goed teken en dan is het tijd voor de volgende stap, je kunt namelijk een offerte aanvragen. Geef zo gedetailleerd mogelijk door waar het over gaat, en dan kan er een offerte op maat worden toegestuurd. Zo weet jij waar je aan toe bent en dan zie je al snel de vele voordelen in. Als je nog vragen hebt, dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen en dan helpen we je graag verder.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat