Al jouw vloer- klussen onder 1 dak? Wij helpen je graag.

Bel egaliseren direct

Wij zijn jouw vloer- totaal partner

Een nieuwe vloer, niet iets wat je dagelijks hoeft te regelen of waar je dagelijks over hoeft te denken.

Welke ondervloer heb ik nodig, welke vloerverwarming is het best, hoe moet de vloer afgewerkt worden zodat er direct een nieuwe pvc vloer gelegd kan worden, etc, etc.
Dit zijn misschien niet direct vragen waar je aan denkt en juist hiervoor hebben wij ons vloer- all-in concept gerealiseerd.

Alle denkbare klussen rondom jouw vloer gerealiseerd en gecoördineerd door 1 bedrijf en 1 contactpersoon, handig toch?

Neem gerust contact met ons op, wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken en je te voorzien van goed advies.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is inmiddels bijna de standaard als het gaat om verwarmen, niet zo gek ook want vloerverwarming heeft flink wat voordelen ten opzichte van de traditionele wandverwarming. Een aantal grote voordelen zijn:

 • Gelijkmatige warmteverdeling:
 • Energiezuinig
 • Verhoogt de waarde van de woning

Heb je ook al nagedacht over wat er met de vloer moet gebeuren als de vloerverwarming is geïnstalleerd? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en we zullen het hele stappenplan met je doornemen.

Vloer egaliseren

Het egaliseren van een vloer is een klus waarbij nauwkeurigheid en vakmanschap komt kijken. Een goed geëgaliseerde vloer is namelijk de basis van een nieuwe mooie vloer.

Op basis van jouw situatie brengen we een offerte uit voor het egaliseren van de vloer, dit is niet alleen afhankelijk van het aantal te egaliseren meters maar ook bijvoorbeeld welke type ondervloer het is en of er wel of geen vloerverwarming is geïnstalleerd.

Doordat wij ons de laatste 25 jaar hebben gespecialiseerd in het aanbrengen van all-in vloeren kunnen wij zelf alle onderdelen uitvoeren waardoor jouw klus nooit vertraging oploopt en je het beste resultaat krijgt.

Nieuwe pvc vloer

De leukste en een van de laatste onderdelen van een nieuwe vloer is het daadwerkelijk uitzoeken en laten leggen van een nieuwe pvc- vloer. Laten we eerlijk zijn alle eerdere stappen van de installatie is nodig maar het bepaald niet de look & feel van de ruimte.

Wij hebben de laatste jaren honderden, zo niet duizenden nieuwe vloeren geleverd en gelegd en durven ons zonder gene een specialist te noemen.

Vraag een gratis offerte aan of bel ons, samen doorlopen we jouw project en zorgen we voor het beste advies.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat