Vloerverwarming egaliseren

Bel egaliseren direct

Egaliseren over vloerverwarming

Wil je graag vloerverwarming aanbrengen bij een nieuwe vloer? Dan kun je daarin direct het egaliseren meenemen. Meestal zijn de sleuven van vloerverwarming zijn dichtgezet, dit kunnen onze experts dan voor je doen. Ze zullen dan eerst de sleuven dichtzetten voordat ze gaan egaliseren. De experts gebruiken daarvoor sneldrogende mortel waardoor de sleuven dichtgezet kunnen worden en dan kan het egaliseren ook plaatsvinden op dezelfde dag. Bij het dichtzetten en het egaliseren moet er wel water door de vloerverwarming lopen, het moet namelijk op spanning zijn.

Veelgestelde vragen

Voordat er over de net aangelegde vloerverwarming kunt egaliseren zullen de sleuven dichtgezet moeten worden. Hiervoor wordt een flexibele mortel gebruikt. Het dichtzetten van sleuven met egaline is niet mogelijk, de leidingen zullen dan gaan ‘drijven’ in de egaline.

Vraag direct een offerte aan voor het dichtzetten van de sleuven en het egaliseren van de vloer.

Bij het dichtzetten van de sleuven van de vloerverwarming word er gebruik gemaakt van een sneldrogende mortel. Na het uitharden van deze mortel kan er direct ge√ęgaliseerd worden waardoor de klus in 1 dag uitgevoerd kan worden.

Bij het dichtzetten van de sleuven en het egaliseren van de vloer moet er water in de leidingen zitten. De vloerverwarming zelf moet uitstaan bij de werkzaamheden.

Ontvang een gratis offerte

Vloerverwarming, een goede keuze

Veel mensen kiezen ervoor om vloerverwarming te nemen in de woning. Maar als je vloerverwarming wil plaatsen moet je eerst de vloer egaliseren. Dit is dan wel een vak apart en daarom is het beter om dat werk uit te besteden aan de specialist. Door vloerverwarming krijgt een woning meer comfort, een fijner gevoel om lekker warm binnen te zijn. Ook zal je merken dat de energierekening lager is. Altijd een lekker warm en aangenaam gevoel, daar doe je het toch ook voor? Het lopen op een egale en warme vloer is prettig en daarom kun je ook lekker op blote voeten rondlopen binnen. Wat ook een bijkomend voordeel is, is dat het milieuvriendelijk is. De warmte in een ruimte wordt dan snel behouden, want een gietvloer kan snel voorzien worden van degelijke isolatie.

Egaliseren met vloerverwarming

Als je je vloer gaat egaliseren en je wil vloerverwarming, dan is het van belang dat na het frezen van de sleuven van de vloerverwarming eerst de sleuven worden bekeken. Deze worden meestal niet dichtgesmeerd en dat heeft er alles mee te maken dat je tegels direct op de sleuven kunt verlijmen. Maar als je wat anders kiest qua vloer dan moet je de sleuven wel dicht laten smeren! Het is een klus die je graag uit handen geeft en de experts voeren het graag voor je uit! De sleuven worden daarbij dichtgesmeerd met flexibele lijm. Hierbij wordt ook een warmte doorlatende folie aangebracht, vervolgens kan er laminaat of parket worden geplaatst. Al deze informatie heeft je natuurlijk nieuwsgierig gemaakt, en daarom is het tijd voor de volgende stap. Bij ons kun je namelijk snel een offerte aanvragen en dan weet je ook financieel waar je aan toe bent. Profiteer ook van onze scherpe prijzen, goede service en kwaliteit en vraag vandaag nog je offerte aan. Mocht je nog andere vragen hebben dan kunnen deze direct worden beantwoord. 

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat