Nieuwbouw vloer egaliseren?

Gratis offerte

Egaliseren bij nieuwbouw

Steeds vaker komen onze experts in aanraking met egaliseren bij nieuwbouw. Meestal is de ondergrond dan een betonvloer. Deze is relatief eenvoudig te egaliseren, vaak is 2-3 mm dan voldoende. De nieuwbouwwoningen worden vaak tapijt klaar opgeleverd, maar wanneer je een nieuwe PVC vloer, laminaat of een houten vloer wil, dan moet de vloer toch eerst ge√ęgaliseerd worden. Dit zorgt namelijk voor het beste en mooiste eindresultaat.

Kun je bij nieuwbouw egaliseren?

Dit is een vraag die veel mensen zichzelf stellen, kun je bij nieuwbouw egaliseren? Ja dat kan zeker! Meestal is het zo dat de betonvloer die standaard gestort wordt niet vlak genoeg is. Ook kan het zijn dat de vloeren wat korrelig zijn. Je kunt er dan dus niet zomaar een andere vloer op plaatsen. Het is beter dat je de vloer eerst laat egaliseren, want anders kun je het over een tijdje alsnog doen. Korreltjes kunnen namelijk na een tijdje loskomen en dan kan de hele vloer eraan gaan. Kies daarom ook voor het egaliseren van een vloer bij een nieuwbouwwoning, want dat is geen overbodige luxe!

Offerte aanvragen

Je wil er toch niet aan denken dat je net in een nieuwbouwwoning woont en dan weer de vloer eruit moet halen? Het is daarom tijd om hem direct te egaliseren en dan kun je bij ons een offerte aanvragen. Wij kunnen je informeren over de mogelijkheden en brengen de kosten in kaart. Je weet direct waar dat je aan toe bent en kunt rekenen op scherpe prijzen, kwaliteit en goede service.

Veelgestelde vragen

Bij een nieuwbouwvloer is het egaliseren van 2-3mm meestal voldoende.

De droogtijd bij het egaliseren van een vloer in een nieuwbouw huis ligt meestal tussen de 4-6 uur. De vloer kan na 24-36 uur gelegd worden.

De kosten van het egaliseren van een nieuwbouw vloer zijn relatief gunstig omdat de ondervloer vaak al redelijk vlak is waardoor 2-3mm egaliseren meestal voldoende is. Vraag een gratis offerte aan en binnen 24 uur ontvang je een scherpe offerte.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:
  Vloer egaliserenVloer verwijderenEgaliseren & Verwijderen

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat