Nieuwbouw vloer egaliseren?

Bel egaliseren direct

Egaliseren bij nieuwbouw

Steeds vaker komen onze experts in aanraking met egaliseren bij nieuwbouw. Meestal is de ondergrond dan een betonvloer. Deze is relatief eenvoudig te egaliseren, vaak is 2-3 mm dan voldoende. De nieuwbouwwoningen worden vaak tapijt klaar opgeleverd, maar wanneer je een nieuwe PVC vloer, laminaat of een houten vloer wil, dan moet de vloer toch eerst ge√ęgaliseerd worden. Dit zorgt namelijk voor het beste en mooiste eindresultaat.

Kun je bij nieuwbouw egaliseren?

Dit is een vraag die veel mensen zichzelf stellen, kun je bij nieuwbouw egaliseren? Ja dat kan zeker! Meestal is het zo dat de betonvloer die standaard gestort wordt niet vlak genoeg is. Ook kan het zijn dat de vloeren wat korrelig zijn. Je kunt er dan dus niet zomaar een andere vloer op plaatsen. Het is beter dat je de vloer eerst laat egaliseren, want anders kun je het over een tijdje alsnog doen. Korreltjes kunnen namelijk na een tijdje loskomen en dan kan de hele vloer eraan gaan. Kies daarom ook voor het egaliseren van een vloer bij een nieuwbouwwoning, want dat is geen overbodige luxe!

Offerte aanvragen

Je wil er toch niet aan denken dat je net in een nieuwbouwwoning woont en dan weer de vloer eruit moet halen? Het is daarom tijd om hem direct te egaliseren en dan kun je bij ons een offerte aanvragen. Wij kunnen je informeren over de mogelijkheden en brengen de kosten in kaart. Je weet direct waar dat je aan toe bent en kunt rekenen op scherpe prijzen, kwaliteit en goede service.

Gratis offerte

Wil jij een gladde ondergrond voor het beste resultaat van de nieuwe vloer? Wij helpen je graag.

  Voornaam *
  Achternaam *
  Email *
  Telefoonnummer *
  Postcode *
  Woonplaats *

  Soort klus:

  Uitvoerdatum *
  Aantal m2 *

  Eventuele opmerkingen

  Wesley
  WesleyJouw contactpersoon
  • Ruim 15 jaar ervaring

  • 1000+ tevreden klanten

  • Scherpe offerte op maat